MariaLicious

Alla inlägg under november 2009

Av Maria - 25 november 2009 17:27

japp idag har vi verkligen sovit bort hela dagen.. jag vakna vid tolv och Daniel vid två... helt sjukt!!..Hur kan man sova sådär länge ..!!


Och nu sitter man här as hungrig och har ju nada lust att ställa sig vid spisen... så vet inte vad jag ska stoppa i mig... kanske blir matfritt idag... Obestämd

Är faktiskt inge sugen på nå speciellt heller.. eller ja lite godis skulle väl gå i som vanlig HeHe..

Gahhh this sucks Skrikandes

Av Maria - 24 november 2009 18:16

Ja då var det klart... lämna in ansökan på VUC idag... och det blev faktiskt bättre än va jag trott.. De räknade om mina poäng där och då visade det sig att det fattades bara 250 poäng för ett slutbetyg så behöver ju bara läsa 3 kurser nu då.. HeHe... Blev svenska B som är ett måste då.. och sen företagsekonomi A och marknadsföring...

Kommer börja den 11 januari... HeHe känns lite nervöst för det va ju ändå 5 år sen jag plugga nu ... men äh ska nog gå bra...!!

En liten start på mitt mål i alla fall.. känns bra!


Nu och hela kvällen är det tvättstuga som gäller här hemma.. inte det roligaste dock... men shit va nödvändigt...  ska bli så gött på nya stället med tvättmaskin i lägenheten... gött kan man ju liksom tvätta så fort man har en tvätthög till en maskin...!!

Näää dax för tvättis igen då..

Av Maria - 24 november 2009 00:33

Ska nämligen upp tidigt imorn... för imorn ska jag ner till VUC och lämna in ansökan om utbildning i januari...

Shit är lite nervös... ska nämligen läsa upp mina betyg så jag kan få ett fullständigt slutbetyg... och räknade ihop mina poäng idag och det fattas hela 410 poäng så jag kommer få läsa ca 5-6 kurser... Gahhh hur ska detta gå... men jag har ju liksom inge val måste få ett slutbetyg så jag kan läsa det jag vill på högskola och sånt ... så jag kan få det yrket jag helst av allt vill ha..!!

Jaja får se imorn då.. hoppas det går bra... Foten i munnen.. kommer nog ha problem att somna nu har ju liksom en miljon tankar i huvudet men men...

Godnight allihop*

Av Maria - 23 november 2009 22:20

  

Av Maria - 23 november 2009 15:13

  

Vi va iväg en snabbis till ny öppnade Djurmagasinet idag.. för de hade massa bra öppningserbjudande nu...

Köpte massa bajspåsar för 5:-  ..super bra att ladda upp med jööö för det är ju rätt dyrt annars och nåt man måste ha så.. men nu har jag typ 300st påsar HeHe ska väl räcka ett tag..!!

Köpte även en biabädd till Busan ... för när vi flyttar är det slut sovet i soffan..(ska ju köpa nytt sofftyg nämligen)...så då kan det va bra med en mysig bädd.. !!

Folk va i alla fall som tokiga .. de köpt bajspåsar och tuggisar som tokar.. men klart man måste passa på när det är billigt... Tungan ute älskar och fynda..!


Av Maria - 22 november 2009 22:33

Kan ju inte riktigt släppa detta med att jag blev så besviken på den...  så jag googlade lite om filmen och upptäckte då nåt som gav en förklaring till varför filmen sög...

Är ju nämligen inte ens samma person som har regisserat filmerna... i den första va det en tjej och nu var det en kille... det förklarar en hel del..

Tror att det kan va därför det lades mera inriktning på action scenerna istället för på kärleks dramat...

Kan tänka mig att en kille kan ha svårt att fånga upp det riktiga budskapet.. alltså kärleken mellan Edward och Bella.. än vad en tjej kan... och då blir det liksom fel!!

Känns ju verkligen som filmen skiljde sig så otroligt mycket från första... den berörde tex inte alls på samma sätt.. och det tror ja mycket beror på att det va en annan som regisserade den...

Tror oxå att allt beror på hur man tolkar filmerna på för vis... tolkar man dem som mig så kommer man bli besviken på New Moon.. men tolkar man dem annorlunda så kommer man nog gilla den...!!

Men som sagt jag gilla den inte blev riktigt besviken!! Gråter...Och det mesta

berodde nog på att de bytt regissör.. hade jag vetat det innan hade jag

nog inte sett den på bio utan väntat!!

Av Maria - 22 november 2009 18:51

  

Jahapp då har man sett New Moon då... och ja va ska man säga...

Den sööööög... nää men den va inte alls så bra som jag trodde den skulle vara... jag blev grymt besviken... Gråter

Wtf liksom... Jag älskade/ar ju ettan... bästa film jag sett men denna va bara för mycket... det blev liksom töntigt på nå sätt...  och lite för mycket humor mitt upp i allt...

Det enda som va bra va slutet och några få delar i filmen... då lyckades det liksom hitta tebax till ettan på nå sätt.. annars va den bara ja för mycket.. blev liksom komiskt istället.. och det är väl liksom inte riktigt menningen...

Och det där med att killarna ska springa omkring i bar överkropp.. HaHa.. please.. började bara garva blev ju liksom ja... HaHa jag vet faktiskt inte va jag ska säga..

Mer än att jag är grymt besviken.. och håller verkligen att 3:an kommer va lika kanon som 1:an... annars gråter jag f*n!!

Så i betyg få den verkligen en svag 2 av mig...  grymt besviken..!!.. men ska faktiskt ge den en chans till... ska spana på den när den kommer ut på dvd..och se om den är lite bättre i hemma miljö..(bio kan faktiskt paja vissa filmer tyvärr..)


Av Maria - 22 november 2009 01:55

I´am not gonna bite you.............I promise

  

Presentation


30år, sambo,Gravid med nummer 2, mamma till William, hundägare, hobbyfotograf, livsnjutare, shopaholic och godistokig...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards