MariaLicious

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Maria - 17 maj 2009 23:17

det faktiskt vart den bästa söndagen på länge.... Har nämligen hittat en distans utbilning med det jag älskar mest av allt.... HUNDAR.... Guu äntligen kanske  jag får jobba med det jag drömmt om hela livet...

Va nämligen en vanlig utbildning.... sån man tar csn lån och allt.. inget sånt där betala 15000:- osv.... Wow alltså.. F*n va glad jag är... =)

Tyvärr hade ju sök datum ett gått ut men vadå man kan ju testa söka endå och kommer man inte in nu så är det ju bara att satsa till nästa vår..!!

Hitta även en liten kurs i stockholm som jag och mamma ska gå... !!!

F*n va roligt det är när saker äntligen går vägen.... HiHi...  Nu är det verkligen min tur... HeHe... min tur att få det jag vill ha... =)

Så imorn ska jag och Daniel till hans skola och skriva ut lite ansökningar ...sen är det bara att hålla tummarna...!!

Nej nu blir det film i sängen... måste ju fira lite... HeHe

Av Maria - 17 maj 2009 11:19

fast jag bara sovit några timmar *gäsp*... Tror jag somna vid fem eller nåt igår...

Men hundarna väckte mig för en halvtimme sen så va bara att pallra sig ut... och bra va det för såg att robinsson reprisen är nu halv tolv... och det kan man ju inte missa...!! Måste ju se vem som åkte ut... =)

Sen efter det kanske jag snozzar en stund till HiHi....  Fint väder är det idag i alla fall.. så kanske blir lite solning på balkan om solen håller sig framme hela dan..!

Av Maria - 17 maj 2009 00:53

och Norge vann... va ju inte helt oväntat som sagt...!! Men visst låten är väl okej... men tror nog man kan tröttna på den rätt snabbt... och jag fattar inte att så många tycker han är såååå sööööt och såååå snygg... Hallå dax och fixa nya brillor va..?!

Men jag hade gärna sett att det gått bättre för både Finland och Rumänien... =/

Sverige förstod jag att det skulle gå dåligt för... fattar inte varför folk rösta fram att den skulle representer Sverige.... Gahhh katastrof...

Gillar ju faktiskt egentligen inte ens att spana på melodifestivalen men endå sitter man där varje år som en plikt trogen svensk HeHe... är väl lite av en traditon att följa skulle jag tro...och traditioner går ju inte att bryta heller... ;)

Sååå tyckte ni rätt låt vann..??...

Eller hade ni någon annan favorit..?

Presentation


30år, sambo,Gravid med nummer 2, mamma till William, hundägare, hobbyfotograf, livsnjutare, shopaholic och godistokig...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards