MariaLicious

Alla inlägg under januari 2009

Av Maria - 7 januari 2009 20:37

på folk som köper pälsjackor... och då menar jag så klart äkta päls!!!??

Va f*n....

Blir så arg ..va nyss inne på en blogg där en tjej hade köpt en pälsjacka... och så stoltsera hon med den på 100 kort typ... hallå hur dum i huvud får man bli...???

Stödja djurplågeri.. mmm tufft hurrö.. NOT!!.

Jag fattar inte vad man tänker på när man bara går in och köper en pälsjacka... hallå är det okej att plåga ihjäl stackars försvarslös rävar,minkar,mårdar mfl... för att små pundiga brudar eller vidriga tanter ska ha pälsjacka ...gahhhhhhh

Om ni så jävla gärna vill ha en päls får ni väl för f*n flå er själva då för och ger inte på stackars små djur som inte kan försvara sig!!!

Ohhhh jag blir så sne när jag får se sånt där... jävla idioter säger jag bara!!

Och jag tror jag vet vart många unga tjejer har fått iden med att bära päls ifrån...och det är från pundiga blondinbella...(hon visar ju stolt upp sina pälsjackor och mössor i sin blogg eller i tv...jävla bimbo) hur f*n kan tjejer se upp till henne...??..och sen tycka att det är så snyggt och coolt att bära päls bara för att en blond iqbefriad bimbo gör det...Hallå har ni inte mer vet i huvudet än så???... sorgligt värre!!!

Äh kan inget annat säga än att de som bär päls(äkta päls menar jag då ej fusk)är såååå otroligt pantade så det finns inte ord till det..djurplågare!!!

Av Maria - 7 januari 2009 17:24

verkligen tungt... börjar känna mig riktigt deprimerad igen... Undra om det har med det tråkiga kalla vädret att göra?!... tror inte att det gör saken bättre i alla fall..

Ohhh vill ha sol och värme...så man kan va ute mer... att sitta inne hela tiden det suger.. För hundarna vill ju inte ens va ute när de är så här kallt .. de fryser om tassarna osv...

Bläää va tråkigt jag har det!!!

Inte har jag ätit nåt än heller.. har nada matlust... är mest bara sugen på frukt/bär/sallad... och ja det kan man ju inte leva på hela dagarna!

Nääää nu får f*n nå roligt ta och hända annars dööööör jag!!!


Av Maria - 6 januari 2009 23:09

grymt tråkigt så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen... gahhhh this sucks!!!!!

Och vet ni vad min förlvningsring är f*n för liten... får värsta märkena av den och den nyps ibland... guuuu så irreterande!!! Tyvärr tror jag att det kostar en del att göra den lite större om det ens går.. göra mindre vet jag men att göra ringar större har jag aldrig vart med...

Jaja får se hur jag gör.. =/


Ligger här i sängen och skriver har nämligen lånat älsklingens laptop för han spelar nämligen call of duty och då fick jag minsan låna den HeHe..bäst och passa på!!

Ska kanske spana på en film...men inte bestämt vilken än...jaja ska tråka vidare ...*hörs*

Av Maria - 6 januari 2009 19:37

sovit bort hela dagen idag.... vakna runt halv fyra helt sjukt..

Så idag har man ju inte hunnit mer än vart ut med hundarna och duschat... Gahh går ju inte och hålla på så här... blir ju helt knas med allt.. =/ näää dax och få ordning på dygnsrytmen!


Tittade på två filmer i natt.. en av dem va Wall-e ..Shit va bra den va...

Helt klart en film man ska se... ***** 5 av 5 stjärnor får den.

Får se om den blir nån film i natt med... har ju blitt så nu varje natt eftersom killen fick en laptop i julklapp så då kan man ju ligga i sängen och spana på film *ler*...perfekt jööö!!

Av Maria - 4 januari 2009 23:48

äta lite nyttigare detta år har jag tänkt..så man kanske kommer i den där bikinin till sommaren...!!

Näää men allvarligt ska verkligen ta tag i mig själv detta år... träna, äta nyttigt osv.. är så trött på att se ut som en stor flodhäst och knappt orka gå upp för trapporna när jag vart ute med hundarna... Nej nu är det slut med "slappemaria" HaHa....

Imorn ska vi iväg och handla lite ...tänkt att jag ska köpa massa frukt och bär som jag ska använda till smothies som jag planerat att börja dricka varje morgon så man blir lite pigg..och kanske orkar nåt om dagarna.

Nån som har nå recept på nå god smothie?..dela gärna med er ;)

Av Maria - 4 januari 2009 16:13

nå riktigt "äckligt".. nämligen burger king... Gahhh va de gör äckliga hamburgare...!!! De smakar jag vet inte vad....torrt ..inge salt..osv

Och stripsen är den sån konstig smak på så jag vet inte om jag spy eller svälja... HaHa...

Nej jag är verkligen inget fan av Burger King.. men ibland får man ju offra sig för älsklingen...

Jag tror att antingen är man nog en Mc Donalds människa eller så en Burger King människa... tror inte man kan va båda... för det skiljer sig så otroligt mycket på smakerna på maten..!!

Vad gillar ni bäst?!

Av Maria - 3 januari 2009 17:35

 Pineappel express ***** av 5 stjärnor.

och shit vilken bra film....

Ojoj har inte skrattat så mycket på länge åt en film.. =)

Den är verkligen klockren ...och skådisarna är kanon bra... Ja vad ska man säga har ni inte sett den ,så se den helt klart en film man inte vill missa... Såååååå skön film jag lovar ;) 


Av Maria - 3 januari 2009 17:13

spring på stan vart det idag men inte f*n hitta man nåt inte ...fanns ju ingenting på rean...men sen är det ju jag som är ute lite försent oxå.. *snyft*

Så nu är man ju deppigare än vanligt... ville ju komma hem med massa olika kassar fyllda med rea fynd HeHe...men ike sa nicke..

Jaja bättre lycka nästa gång..!! ;)

Detta va det enda jag hittapå min "mellandags rea"

Presentation


30år, sambo,Gravid med nummer 2, mamma till William, hundägare, hobbyfotograf, livsnjutare, shopaholic och godistokig...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards