Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010
Ni har kanske hört om att ica återkallar sin köttfärs pågrund av den är smittad av salmonella.. verkligen jätte roligt att höra efter man nyss käkat just deras köttfärs till tacosen... Gahhh jag vill f*n inte ha någon salmonella TACK!!
Men läste någonstans att salmonella bakterierna dör vid upphettning vid 70 grader... så nu undrar jag.. räcker det med att man har stekt den i stekpannan...?
Fy bara hålla tummarna att just våran färs inte hade någon smitta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
|||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | |||
|